Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 11:17

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραϊτης στο αγροτικό μπλόκο στο Καναλάκι Πρέβεζας (PHOTO+VIDEO)

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτ/νίας, Νίκο Μωραϊτη, έδωσε χθες το «παρών» στο μπλόκο των αγροτών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας, έξω από το Καναλάκι.

Ο κ. Μωραϊτης και τα μέλη του ΚΚΕ φανέρωσαν την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα των φτωχών αγροτών, άκουσαν τα προβλήματα και τις διαμαρτυρίες τους, καθώς όπως τόνισαν πολλοί από τους αγρότες: «Δίνουμε μάχη για την επιβίωσή μας».

Untitled2

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, σε δηλώσεις του, τις οποίες εξασφάλισε on camera το atpreveza,gr, υποστήριξε: «Οι αγρότες εδώ στο Καναλάκι είναι συντονισμένοι με την υπόλοιπη αγροτιά της χώρας. Παλεύουν ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης. Είναι άνθρωποι του μόχθου που πραγματικά είναι στα όρια της επιβίωσης. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να καλλιεργήσουν.

Συμπεράναμε ότι ο κόσμος είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος. Εμείς μεταφέραμε τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα της φτωχής αγροτιάς, στα δίκαια αιτήματά τους. Τους προτρέψαμε να συντονίσουν τον αγώνα τους με την εργατική τάξη και να συγκροτήσουν ένα μέτωπο ανυπακοής, απειθαρχίας. Καλέσαμε τους φτωχούς αγρότες εδώ στο Καναλάκι να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία στις 20 Φλεβάρη».

DSC 0860